Skip to main content

Garmin

Forerunner 945 LTE

Het horloge waarmee jij vol vertrouwen jouw prestaties naar een hoger niveau tilt.

Shop nu

Veiligheid boven alles

Een veilig gevoel wanneer je weg bent van huis. Dat geeft de nieuwe Garmin Forerunner 945 LTE jou tijdens je hardloopronde. Het horloge kan jouw naam en locatie zenden naar jouw contacten voor noodgevallen. Dit geavanceerde horloge is jouw steun en toeverlaat tijdens het hardlopen.

Play Video

Bekijk de video

LTE is er voor jouw veiligheid

Voor als je later op de avond nog een ronde wilt lopen of gewoon overdag, moet je je wel veilig voelen. Garmin heeft een aantal functies ontworpen die jou dit veilige gevoel geven.

Garmin Forerunner 945 LTE

Verbonden blijven

Blijf tijdens de wedstrijd verbonden met jouw fans door middel van sms-berichten om jou aan te moedigen. Dit kan net de motivatie zijn om alles te geven voor jouw prestatie. Je kan zelfs audioberichten ontvangen wanneer je een hoofdtelefoon draagt die verbonden is met de Garmin Forerunner 945 LTE.

Garmin Forerunner 945 LTE

LifeTrack

Door middel van LifeTrack kan jij jouw real-time locatie delen met vrienden en familie. Zo weten zij precies waar jij bent tijdens jouw hardloopronde. Wanneer de Garmin Forerunner 945 LTE merkt dat er een incident heeft plaatsgevonden of wanneer jij een onveilig gevoel hebt kan je een bericht sturen naar jouw contacten voor noodgevallen met jouw locatiegegevens.

Garmin Forerunner 945 LTE

LTE-connected

Met een LTE-connected abonnement heb je de mogelijkheid om de hulpdiensten van Garmin IERCC, het 24/7 bemand professioneel Emergency Response Coordination Center, in te schakelen die kunnen helpen met het oproepen van de lokale hulpdiensten of andere hulp kunnen bieden. Handig, want je hoeft je mobiel niet meer mee te nemen tijden het hardlopen.

LTE-connected abonnement

Mocht je gebruik willen maken van de LTE-functies die Garmin aanbiedt kan je met een gerust hart je telefoon thuislaten. Tijdens een noodgeval onderweg hoeft je Garmin Forerunner 945 LTE niet via Bluetooth verbonden te zijn met een smartphone en ook niet verbonden te zijn met de Garmin Connect Mobile app om hulp in te schakelen.

Ontwikkeling en groei

Met maar liefst twee weken aan batterijduur en met wel 7 uur GPS met muziek en LTE geactiveerd kan jij lang genieten van geavanceerde hardloopdata. Maak gebruik van de smartwatchfuncties zoals Garmin Pay, muziek, smartphone meldingen en het downloaden van diverse apps.

Garmin Forerunner 945 LTE

Trainingseffect

Het trainingseffect geeft jou inzicht in het effect dat de training zal hebben op jouw fitnessniveau. Zorg daarom dat je ook voldoende rustdagen hebt om het maximale uit je trainingen te halen.

Garmin Forerunner 945 LTE

Hardloopdynamica

Krijg inzicht met behulp van de juiste accessoires in maar liefst 7 essentiële loopgegevens, namelijk: grondcontacttijd, grondcontacttijd-balans, cadans, staplengte, verticale oscillatie, verticale ratio en hardloopdynamica.

Garmin Forerunner 945 LTE

Kaarten en routes

Maak en ontdek meerdere routes, weergegeven in kleur. Jouw Garmin Forerunner 945 LTE laat jou tijdig weten wanneer je de volgende afslag moet nemen. Dit horloge gebruikt meerdere satellietsystemen om jouw de weg terug naar huis te wijzen.

Garmin Forerunner 945 LTE

Shop nu