Skip to main content

Find your forerunner

Ontdek de Forerunner collectie van Garmin

Iedere hardloper is uniek en heeft andere wensen. Daarom biedt Garmin een trainingspartner die is afgestemd op jouw niveau, behoeften en interesses. Van GPS-hardloophorloges tot multisport-horloges met geavanceerde prestatiegegevens en meer. Ontdek de nieuwe modellen uit de Forerunner Family: Forerunner 255 en de Forerunner 955.

Garmin Forerunner 255

Garmin Forerunner
De mentor

Dit veelzijdig multisporthorloge is ideaal om je loopstatistieken bij te houden en effectief te trainen. Met geavanceerde data, real-time locatie en gepersonaliseerde trainingsschema’s helpt dit horloge het beste uit jezelf te halen.

Ten opzichte van zijn voorganger, de Garmin Forerunner 245, heeft dit horloge veel nieuwe functies. Zo is de multi-band GPS, triatlon functie, barometer en Garmin Pay toegevoegd. Deze functies maken dit horloge ook geschikt voor de multisporter zoals triatleten.

Shop nu

Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner
De expert

De Garmin Forerunner 955 is een premium hardloophorloge gericht op fanatieke hardlopers en triatleten. Ten opzichte van zijn voorganger, de Garmin Forerunner 945, heeft dit horloge veel nieuwe functies. Zo vertelt de “readiness feature” wanneer het een geschikt moment is om te trainen en is het model voorzien van touchscreen en knoppenbediening.

Met de multi-band GPS en voorgeladen topografische kaarten kan je fiets- en hardlooproutes van heel Europa volgen. Verbeter jouw prestaties met de Forerunner 955 door de inzichten in jouw trainingsstatus, VO2- max en slaapgegevens

Shop nu

Play that beat!

De Garmin Forerunner 255 Music en de Forerunner 955 kun je verbinden met de Spotify of Deezer account. Zo kun je altijd jouw favoriete muziek beluisteren tijdens het hardlopen. Laat je je telefoon liever thuis? Dan kun je bij de Forerunner 955 tot wel 2000 nummer op je horloge opslaan. Bij de Forerunner 255 Music zijn dit er 500.

Garmin Pay

Heb je geen portemonnee bij je? Dat is geen probleem. De Forerunners zijn voorzien van Garmin Pay waarmee je veilig en contactloos kunt betalen.

Jouw stijl

Via de Connect IQ store vind je diverse applicaties voor je sporthorloge. Download bijvoorbeeld de Strava Live Suffer Score app om nog beter te presteren dan gister. Op Connect IQ vind je ook aangepaste watch faces, widgets en gegevensvelden die je gratis kunt downloaden. Zo personaliseer je het sporthorloge en houd je de gewenste gegevens altijd binnen handbereik.

Shop Forerunner 255Shop Forerunner 955