Skip to main content

Op volle snelheid meters maken

HOKA ONE ONE

CARBON X 2

Shop nu

The limitless speed machine

Na het succes van de originele HOKA ONE ONE Carbon X is er nu de Carbon X 2. De HOKA ONE ONE Carbon X 2 is een neutrale wedstrijdschoen die beschikt over nieuwe foam-technologieën, een soepel bovenwerk en een carbonplaat. Samen zorgen deze elementen voor een comfortabelere, harmonieuze run. Met de HOKA ONE ONE Carbon X 2 ben je klaar voor het lopen van veel kilometers op een hoog tempo.

HOKA ONE ONE Carbon X 2

Vastgezet

Het bovenwerk van de HOKA ONE ONE Carbon X 2 is wat minder rekbaar dan dat van de Carbon X. Dit heeft een goede reden, want het zorgt ervoor dat de schoenen meer ondersteuning bieden tijdens het lopen. De tong van deze super snelle schoenen is vastgezet aan het bovenwerk. Hierdoor is de kans op het verschuiven van de tong verminderd en blijven de schoenen je optimale stevigheid geven tijdens je run.

HOKA ONE ONE Carbon X 2

Carbon power

Veel mensen beschouwen carbon-schoenen als schoenen die alleen geschikt zijn voor ultrasnelle lopers. HOKA laat met de Carbon X 2 zien dat hun carbon-model veel toegankelijker is. De carbon-plaat in de Carbon X 2 is iets lager naar de grond gebracht, waardoor zich meer foam boven de carbon-plaat bevindt. Dit geeft een zachter instapgevoel. Hierdoor kan de Carbon X 2 iedere loper helpen zijn PR te verbreken.

HOKA ONE ONE Carbon X 2

Dovetail

De achterkant van de Carbon X 2 steekt verder uit en loopt in een V-vorm. Deze vorm wordt de “Dovetail” genoemd en zorgt voor een zachte en soepele haklanding. Ben je een middenvoet- of voorvoetlander? Dan merk je hier niets van. HOKA’s Meta-Rocker geometrie draagt bij aan een snelle afwikkeling van de voeten en aan het explosieve gevoel wat de schoenen je geven.

Het veelzijdige aanbod van HOKA ONE ONE

In het assortiment van All4running vind je naast de snelle Carbon X 2 nog veel meer modellen van HOKA ONE ONE. Of je nu een langeafstandsloper bent, behoefte hebt aan veel demping of graag van de gebaande paden af gaat voor trailruns: er is voor iedere hardloper een geschikt model. Op onze overzichtspagina kun je de Carbon X 2 vergelijken met de andere modellen van HOKA ONE ONE.

Alles over HOKA ONE ONE
HOKA ONE ONE Carbon X 2

Run limitless.

De HOKA ONE ONE Carbon X 2 komt het best tot zijn recht op volle snelheid. Maar lopen op een iets rustiger tempo is ook een prettige ervaring. Eén ding weten we zeker; deze schoenen zijn gemaakt voor het verslinden van kilometers. Daar onderscheidt de X 2 zich ook mee ten opzichte van andere carbon-schoenen. Hij gaat namelijk veel langer mee en biedt goede ondersteuning voor de echt lange afstanden.

Wil je meer weten over de HOKE ONE ONE Carbon X 2? Lees dan onze blog waarin we dieper in gaan op de details van het model en waar we hem vergelijken met zijn voorganger; de Carbon X.

Lees de blog
HOKA ONE ONE Carbon X 2

Dames

Shop nu
HOKA ONE ONE Carbon X 2

Heren

Shop nu