Skip to main content

HOKA ONE ONE Clifton Edge

Exclusief bij All4running!

New kid on the block

De Clifton is een van de bekendste modellen van HOKA ONE ONE. De neutrale hardloopschoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run. De Clifton is door de jaren heen aardig veranderd maar de combinatie van veel demping en een zeer licht gewicht is het magische duo. Dit jaar krijgt de Clifton er een familielid bij, te noemen de Clifton Edge.

HOKA ONE ONE Clifton Edge
HOKA ONE ONE Clifton Edge
HOKA ONE ONE Clifton Edge

Time to get smooth

De HOKA ONE ONE Clifton Edge behoort tot de GLIDE-collectie van HOKA. De hardloopschoenen uit deze collectie bieden maximale demping met een zo licht mogelijk gewicht. Dit maakt de schoenen ideaal voor je dagelijkse run. Een opvallend element van de Clifton Edge, is de uitstekende hak en de brede basis van de schoenen. De EVA-tussenzool is vrij breed, dit zie je goed van bovenaf als je de schoenen aanhebt. Deze brede basis biedt veel stabiliteit tijdens het hardlopen zonder de voeten te corrigeren. De uitstekende hak zit er niet voor niets. Hij vangt schokken effectief op bij een haklanding, waardoor de onderbenen en knieën minder impact hoeven op te vangen. De schoenen zijn hierdoor ideaal voor haklanders.

Shop nu
HOKA ONE ONE Clifton Edge

Perfect match

Loop je graag veel kilometers, zoek je veelzijdige, neutrale hardloopschoenen en ben je een echte haklander? Dan is de HOKA ONE ONE Clifton Edge wellicht jouw nieuwe hardlooppartner. Wij schreven een blog over dit gloednieuwe model. We leggen de Edge naast de reguliere Clifton waardoor de verschillen tussen de schoenen duidelijk worden.

Lees meer