Skip to main content

Hit the trails!

Samen met HOKA ONE ONE vroegen wij jullie om jullie favoriete trailgebieden. Hieronder hebben wij een aantal locaties uitgelicht:

HOKA ONE ONE Trail
Duingebied Heemskerk
Meijendel
Veluwezoom Nationaal Park
Nationaal Park Dwingelderveld
Gulpen
Bouillon

Jullie tips en inzendingen!

Wat beschikken Nederland en België toch over prachtige gebieden die bij uitstek geschikt zijn voor een trailrun. Ter inspiratie hebben wij uit alle inzendingen 6 locaties uitgekozen verspreid over Nederland en België, die we hieronder kort benoemen.

HOKA ONE ONE Trail
Inzending: runwith.mandy

Duingebied Heemskerk

Het duingebied bij Heemskerk wordt gekenmerkt door zeer grote valleien die aan de oostzijde worden begrensd door paraboolduinen van wel 1,5 km.

HOKA ONE ONE Trail
Inzending: runningdanielle

Meijendel, Wassenaar

Meijendel is onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen. Het gebied is rijk aan verschillende plant- en diersoorten waardoor dit gebied je trailrun een waar avontuur maakt.

HOKA ONE ONE Trail
Inzending: liesselotterozemarijn

Veluwezoom National Park

Kenmerkend voor Veluwezoom is het reliëf: nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht.

HOKA ONE ONE Trail
Inzending: drien.draaft.door

Nationaal Park Dwingelderveld

Het Nationaal Park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. In dit Nationaal Park kun je genieten van een eindeloze, ongestoorde horizon.

HOKA ONE ONE Trail
Inzending: jeroenvaneeten

Gulpen

Een prachtige locatie in het Limburgse Heuvelland. Dit gebied is bekend door de Koning van Spanje Trail die begint vanuit Gulpen.

HOKA ONE ONE Trail
Inzending: stefannhorn

Bouillon

Helemaal in het zuiden van België ligt Bouillon. Deze omgeving kent veel mooie landschappen en wordt gekenmerkt door de middeleeuwse Burcht van Godfried van Bouillon.