Skip to main content

Karhu Neon Pack

Duik in de jaren 90 met Karhu’s Neon Pack

Fel & Funky

De jaren ’90 was een iconisch decennium voor de fashion industrie. Wie herinnert het zich nog? Trainingspakken, veel spijker en abstracte motieven. Het gebruik van fluorescerende neonkleuren was in deze tijd ook erg populair. Het Neon Pack van Karhu is een eerbetoon aan de felle kleuren en funky geometrische patronen die zo iconisch zijn voor de sportstijl uit de jaren ’90.

Karhu Neon Pack

Ikoni

De Ikoni is van nature een neutrale hardloopschoen met een beetje extra ondersteuning. De unit met de fulcrum-technologie is middellang en zit dus qua ondersteuning tussen de Fusion en de Synchron in. Wanneer je dus behoefte hebt aan een beetje extra stabiliteit tijdens je dagelijkse rondes is de Ikoni een mooie hardloopschoen voor jou. Ook de Ikoni is beschikbaar in HiVo.

Shop damesShop heren
Karhu Neon Pack

Fusion

De Fusion is een neutrale hardloopschoen die geschikt is voor de snellere hardlooprondes. De Fusion zorgt voor een snelle afwikkeling waardoor je meer snelheid kunt maken. In tegenstelling tot de Synchron heeft de Fusion de kortste unit met Fulcrum-technologie. De schoen is ook beschikbaar in HiVo, wanneer je behoefte hebt aan meer ruimte in het bovenwerk.

Shop damesShop heren
Karhu Neon Pack
Karhu Neon Pack
Karhu Neon Pack
Karhu Neon Pack
Karhu Neon Pack