Skip to main content

#BehindtheStride

Welkom bij een nieuwe #BehindtheStride! In deze artikelserie krijg je een unieke inkijk in de wereld van All4sports. Wat voor mensen schuilen er achter het Stride-logo? Kom meer te weten over de Nederlandse/Belgische All4running en de internationale 21RUN: de twee grote namen van All4sports.

Eline Koenz

In deze editie van #BehindTheStride een gesprek met één van de vele jongen mensen werkzaam bij All4sports: Eline Koenz. Ondanks het feit dat Eline pas 24 jaar jong is, werkt ze al ruim vijf jaar bij het bedrijf. “Ik ben begonnen bij de afdeling klantenservice, ben doorgegroeid naar marketing en inmiddels ben ik als Product Owner aan de slag gegaan. Mijn werk bij All4sports was een oorspronkelijk een bijbaan, maar ruim vijf jaar later ben ik er nog steeds. Het gaat onwijs hard.” aldus Eline.

Eline bewandelde niet de meest voor de hand liggende route binnen All4sports. “Ik had gesolliciteerd voor de functie store employee, maar werd een paar maanden later gebeld voor parttime functie bij de customer service.”
Eline had oorspronkelijk niet voor ogen om na haar studie haar carrière voor te zetten bij All4sports. “Eigenlijk wilde ik doorstuderen of de journalistiek in. Echter had ik het hier zodanig naar mijn zin, dat ik graag wilde kijken naar doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Na het afronden van mijn studie, ben ik met All4sports om de tafel gaan zitten en zijn we op zoek gegaan naar een functie met de beste match voor beide partijen. Dit werd de functie Product Owner.

PRODUCT OWNER

Product Owners zijn van groot belang voor een organisatie zoals All4sports. Eline: “Eigenlijk weten niet veel mensen wat ik exact doe, maar gelukkig weet iedereen mij wel te vinden als ik nodig ben.” De functie mag dan voor sommige mensen nog wat onbekend zijn, maar haar uitleg hierover werkt verhelderend: “Als PO’s houden we ons bezig met de ontwikkeling van de webshops en het doorontwikkelen van de interne systemen. Wij vormen de schakel tussen het development team en de rest van het bedrijf. In overleg met de betrokken afdelingen bepalen we waar het development team mee aan de slag gaat. Hierbij houden we rekening met wat we als bedrijf willen bereiken.”

MEEGROEIEN MET HET BEDRIJF

De waanzinnige groei die All4sports de afgelopen jaren in zowel Nederland als in het buitenland heeft doorgemaakt, heeft Eline in eigen persoon mogen ervaren. “Toen ik in 2017 begon op de klantenservice zaten we nog in een klein kantoortje boven de winkel in Alkmaar. Ik was pas de tweede klantenservicemedewerker van het hele bedrijf. Het is erg bijzonder om te zien hoe we zijn uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere winkels en kantoren, een enorm groot magazijn en een webshops in zes Europese landen”. In de paar jaar dat Eline zich ontwikkelde binnen All4sports, groeide het bedrijf dus ook hard door. “Je kan eigenlijk wel zeggen dat ik ben meegegroeid met het bedrijf.” aldus Eline. Voorlopig denkt ze dan ook nog niet aan stoppen: “De groei die we doormaken, de plannen die we hebben en de groep mensen die hier rondloopt zijn allemaal erg speciaal. Er is veel respect voor elkaar, omdat iedereen doorheeft dat je als collega’s afhankelijk van elkaar bent – ongeacht op welke afdeling je werkzaam bent. Ik wil hier graag nog langer onderdeel van zijn.”

“De PO’s houden zich bezig met de ontwikkeling van de webshops en het doorontwikkelen van onze interne systemen.”