Skip to main content

Mizuno x Roxy

Join us! Hardloop- én surfclinic

Datum: 25 juni 2023

Hardlopen en surfles

Ter ere van de samenwerking tussen het hardloopmerk Mizuno en het surfmerk Roxy, organiseren wij een ladies only run & surf event. Op 25 juni gaan we samen in Schoorl hardlopen op de Special Edition van de Mizuno Wave Rider 26. Deze rustige 5km run eindigt op het strand waar we vervolgens onze wetsuits aantrekken en surfles krijgen van de Jongens Uit Schoorl.

ROXY x Mizuno

De Mizuno Wave Rider 26 zijn neutrale, veelzijdige hardloopschoenen voor je dagelijkse runs. Deze limited versie van de Wave Rider is een samenwerking met het surfmerk Roxy en brengt een ode aan de kracht van vrouwen. Een collectie die bruist van energie, ontworpen voor vrouwen in beweging.

mizuno

Praktische informatie

Datum: 25 juni 2023
Locatie: Omgeving Schoorl
Tijd: 09.00 – 14.00 uur

De Run & Surf is bedoeld voor vrouwelijke hardlopers. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Deelname aan het event is gratis en we hebben 50 plekken beschikbaar gesteld. Jouw plekje is pas definitief zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

De surfles
Tijdens de surfles leer je stap voor stap werken aan het verbeteren van je surf skills. De van gekwalificeerde surfinstructeurs leren je technieken die vervolg geven aan de basistechniek, waarbij ze uiteindelijk zelfstandig een ongebroken golf kunnen pakken.