Skip to main content

New Balance

Run Faster. Run Longer. Run Stronger.

880v9

Voor het lopen van lange afstanden
New Balance
Shop direct

890v7

Voor de serieuze hardloper
New Balance
Shop direct
New Balance

My favorite

De 880v9 en de 890v7 zijn dé nieuwe modellen hardloopschoenen van New Balance. Het ene model is uitstekend geschikt voor je dagelijkse trainingen en het andere model is gemaakt voor de serieuze hardloper.

Het 880-model is al bijna een decennium lang één van de populairste hardloopschoenen op de markt. In die tijd maakte de 880 een premium bouw, comfortabele pasvorm en opvallende prestaties. Niet gek dat dit de favoriete schoen is van veel hardlopers. De New Balance 880v9 zet de traditie voort. De 890v7 daarentegen heeft een grote verandering ondergaan. Deze hardloopschoenen van New Balance zijn lichter en sneller dan ooit!

New Balance 880v9

De New Balance 880v9 zijn ontworpen voor de dagelijkse run van neutrale lopers. De lichte en flexibele hardloopschoenen zijn uitermate geschikt voor hardlopers die graag kilometers maken. Het naadloze mesh-bovenwerk van de 880v9 zorgt voor een flexibele pasvorm en verzekert je van comfort. De TruFuse-tussenzool bestaat uit een combinatie van Acteva en Abzorb. Deze combinatie absorbeert de schokken en verdeelt de druk over de voeten. Ook stimuleert het de natuurlijke afwikkeling van de voeten. De slijtzool is voorzien van de bekende Flex Grooves en het geblazen rubber in de buitenzool verbetert de duurzaamheid van de hardloopschoenen.

Lees meer over dit model
New Balance
New Balance

New Balance 890v7

De New Balance 890v7 is een echte must-have trainer voor de serieuze hardlopers. Het bovenwerk ondersteunt de voeten optimaal en houdt de tong op zijn plaats. De tussenzool is gemaakt van New Balance’ REVlite-materiaal. Dit schuim is steviger dan het bekende Fresh Foam, maar is wel een stuk responsiever. Lichte schoenen zijn snelle schoenen en de New Balance 890v7 is lichter dan ooit. Om het gewicht laag te houden zijn er veel delen uit de slijtzool weggelaten. Alleen de essentiële delen van de zool zijn bedekt met duurzame rubber.

Lees meer over dit model

Shop New Balance bij All4running

Shop nu