Skip to main content

Built to last

Nike Air Zoom

Vomero 15

Shop nu

Veel demping, veel rubber en veel comfort. De Nike Air Zoom Vomero 15 is een vertrouwd model hardloopschoenen voor neutrale lopers, met een stevige rubberen onderzool. De schoenen zijn zeer allround en gemaakt voor dagelijks gebruik en runs van verschillende afstanden.

Nike Air Zoom Vomero 15

Een nieuw design

In vergelijking met eerdere edities heeft de Nike Air Zoom Vomero 15 een ander uiterlijk. De schoenen zijn zo ontworpen dat ze nog zachter aanvoelen en de voeten beter omsluiten. Daarnaast is de voorvoet responsiever dan voorheen en zijn de onderzolen duurzamer door de toevoeging van extra rubber.

Nike Air Zoom Vomero 15

ZoomX & Air Zoom

Ze zool van de Nike Air Zoom Vomero 15 bevat twee lagen die ervoor zorgen dat je zacht neerkomt bij elke stap en tegelijk vooruit gestuwd wordt. Het ZoomX foam, dat zich in het midden van de schoenen bevindt, geeft je maximale demping. In de voorvoet zit een responsieve en veerkrachtige laag Air Zoom.

Nike Air Zoom Vomero 15

Maximaal comfort

De nieuwste editie van de Nike Air Zoom Vomero voelt als een cocon om de voeten. Het zachte bovenwerk sluit goed aan en daarnaast zorgt een stevige constructie aan de achterkant ervoor dat de hiel niet uit de schoen schiet. Dit nieuwe ontwerp van de Vomero 15 maakt de schoenen zeer comfortabel.

Nike Air Zoom Vomero 15

DAMES

Shop nu
Nike Air Zoom Vomero 15

HEREN

Shop nu