Skip to main content

Nu bij All4running

Nike React Infinity

Run Flyknit 2

Shop direct

Zeg dag tegen blessures

De Nike React Infinity Run 2 is de nieuwste stap voorwaarts in Nike’s missie om hardloopblessures te verminderen. Deze hardloopschoenen, die voortbouwen op het succes van de voorganger, bieden next-level stabiliteit, demping en stevigheid. De Infinity 2 werd ontwikkeld op basis van één van de meest omvangrijke en grondige onafhankelijke onderzoeken tot nu toe. De hardloopschoenen zijn ideaal voor je dagelijkse run. Dankzij het duurzame React-dempingsmateriaal zijn ze ook zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden. Of je nu een neutrale loper bent of een loper die overproneert, deze Flyknit 2 biedt stabiliteit voor iedereen.

Nike Infinity 2
Nike Infinity 2

We are on a mission to keep runners, running

Play Video

Run fearless

Nike Infinity 2

Vernieuwd bovenwerk

Het Flyknit bovenwerk is ventilerend op de plekken waar dat nodig is en heeft een extra dikke voering onder de enkel voor een nauwsluitende pasvorm. De Flywire kabels zorgen ervoor dat die pasvorm kilometer na kilometer goed blijft zitten, terwijl een versteviging rond de hak je voet goed op z’n plek houdt.

Nike Infinity 2

Zachter gevoel

Het React-foam staat bekend om zijn hoge duurzaamheid, waardoor je lang op de Infinity Run 2 door kunt lopen. Er is minder materiaal tussen de inlegzool en de tussenzool toegevoegd, waardoor je voeten dichter op het react-dempingsmateriaal liggen. Hierdoor wordt het loopgevoel responsiever. De tussenzool zelf is juist iets hoger geworden voor een zachter gevoel.

Nike Infinity 2

Rocker!

De zool bevat een rocker-geometrie. Deze lichte bolling stimuleert een soepele afwikkeling van de voeten. De Infinity ondersteunt je tijdens het lopen zonder echt te corrigeren. Dit zorgt ervoor dat hij geschikt is voor zowel licht overpronerende lopers als neutrale lopers. De unieke de buitenzool met een patroon over de hele lengte geeft langdurige grip.

Blog

Meer lezen over dit model?

Lees onze blog
Nike React Infinity Run Flyknit 2

Shoppen

Shop nu