Skip to main content

Odlo Zeroweight

Dual Dry Waterproof Jacket

Keeps you dry

De zoektocht naar een echt lichtgewicht, ademend én waterdicht hardloopjack is voorbij. Maak kennis met het Dual Dry Waterproof hardloopjack van Odlo. Door transpiratievocht snel van binnen naar buiten te transporteren en tegelijkertijd te voorkomen dat regen de jas binnendringt, brengt Dual Dry presterende bovenkleding naar een geheel nieuw niveau. De capuchon biedt extra bedekking en warmte, terwijl de borstzak met rits je de mogelijkheid geeft kleinere items veilig mee te nemen.

Shop damesShop heren

Waterdicht

De innovatieve Microclimate Management-technologie biedt de optimale balans tussen waterdichtheid en ventilatie. Het jack is 20.000mm waterproof en dat betekent dat je droog blijft, ook tijdens het lopen in zware regenval.

No sweat

Een probleem bij veel waterdichte kleding is dat het luchtdicht is. Dit resulteert in vochtopbouw aan de binnenkant van de kleding. Wat het Dual Dry Jack zo uniek maakt, is dat het naast waterdichtheid, ook heel hoog scoort op ademend vermogen.

Gelijmd

Bij waterdichte kledingstukken zijn het vaak de naden en sluitingen die als eerst water doorlaten. Om dit probleem te verhelpen heeft dit Odlo Jack geen gestikte maar gelijmde naden en zijn de ritsen dusdanig aangepast dat ze ook waterdicht zijn.

Reflecterend

Als je gaat hardlopen in het donker is het prettig om goed zichtbaar te blijven. Het jasje heeft reflecterende details aan de voorzijde, achterzijde en aan de zijkanten. Hierdoor blijf je goed zichtbaar en veilig in donkere omstandigheden.

De ultieme test

Om te testen of het Odlo Zeroweight Dual Dry Waterproof Jack doet wat het belooft, ging All4running-collega Loek op onderzoek uit. In zijn review neemt hij je mee in zijn bevindingen. “Ik moet bekennen dat ik in eerste instantie wat sceptisch was over de kwaliteiten van het jasje. Ik kon moeilijk geloven dat het jasje zowel ademend als goed waterdicht zou zijn. Daarnaast was het jasje zo dun, dat ik niet verwachtte dat het echt langdurig het water buiten de deur zou houden. Niets bleek minder waar. Het jasje hield mijn bovenlichaam volledig droog gedurende mijn trainingen in de regen. Om de proef op de som te nemen heb ik het jasje ook even onder de douche aangehad en wonder boven wonder; mijn ondershirt bleef weer volledig droog.”

Lees de hele review hier