Skip to main content

Ren beter, sneller, sterker.

Polar Pacer Pro

Slimmer trainen en herstellen

Polar lanceert twee gloednieuwe horloges: de Polar Pacer en de Pacer Pro. Beide horloges zijn ontworpen om je lichaam steeds beter te begrijpen en zo slimmer te kunnen trainen en herstellen.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro

Voor lopers die meer willen

Dit is een geavanceerd hardloophorloge dat toegewijde hardlopers voorziet van krachtige trainingstools. Het multisporthorloge bevat alle premium technologieën van Polar in één.

Shop Pacer Pro
Polar Pacer

Polar Pacer

Voor de startende hardloper

Een no-nonsense GPS-hardloophorloge dat de moderne hardloper alle essentiële functies geeft. Plus een paar extraatjes die ze goed kunnen gebruiken om één ding te doen: hardlopen.

Pre-order Pacer
Het product wordt vanaf 22 mei verstuurd.

Welke hardloper ben jij?

Polar plaatst de Pacer en Pacer Pro tussen de topklasse Vantage V2 en de middenklasse Vantage M2. De kleinere afmeting zorgt ervoor dat het gewicht van het horloge verminderd wordt.

Running is life

De Pacer Pro is ontworpen om je lichaam steeds beter te begrijpen en zo slimmer te kunnen trainen en herstellen. Het is een ultralicht GPS hardloophorloge van de nieuwste generatie met geïntegreerde trainingshulpmiddelen om de loopefficiëntie en -prestaties te verbeteren. Dankzij de lange batterijduur, tot 35 uur in trainingsmodus of tot 7 dagen in horlogemodus, en Polar Precision Prime™ hartslagmeting kun je de meest veeleisende situaties aan.

Het horloge biedt verfijnde navigatiehulpmiddelen, altijd actieve outdoor functies en bovendien krijg je met de Polar Pacer Pro toegang tot Polar Flow. Dit is Polar’s trainingsplatform die je voorziet van automatische trainingsdagboeken, voortgangsrapporten en nog veel meer, zodat je beschikt over alles wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen en nieuwe wegen te verkennen.

Shop Pacer Pro
Polar Pacer Pro
Polar Pacer Pro

Fall in love with running

Ook de reguliere Pacer is ontworpen om je lichaam steeds beter te begrijpen zodat jij prettig kunt hardlopen. Het horloge bevat alles wat je nodig hebt van begin tot eind. Houd je tempo, tijd en afstand bij. Daarnaast zijn er nog een paar andere noodzakelijke functies om te kunnen blijven rennen. Zie hoe je lichaam ‘s nachts herstelt van de kwaliteit, duur en tijd die je in elke slaapfase doorbrengt.

Het ontwerp van de Pacer is Licht, dun en gebruiksvriendelijk. Daarnaast kun je je muziek bedienen vanaf je horloge, ontvang je pushmeldingen en is er de mogelijkheid om te verbinden met je favoriete hardloopapps zodat jij je runs met anderen kunt delen. Ook met de Pacer krijg je toegang tot Polar Flow. Dit is Polar’s trainingsplatform die je voorziet van automatische trainingsdagboeken, voortgangsrapporten en nog veel meer, zodat je beschikt over alles wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen en nieuwe wegen te verkennen.

Pre-order Pacer
Dit betreft een pre-order. Het product wordt vanaf 22 mei verstuurd.