Skip to main content

Polar Vantage

Sporthorloges

Ben jij al klaar voor de kerst? Oriënteer op alle Polar Vantage horloges met deze handige gift guide.

Shop nu

Geef een bijzonder cadeau dit jaar

Weet jij al wat er met kerst onder de boom ligt? Mocht je iemand iets speciaals willen geven of jezelf willen belonen na een jaar lang hard trainen, dan is een horloge van Polar het perfecte cadeau. De Vantage-collectie is geschikt voor de fanatieke sporter die het beste uit zichzelf wilt halen. De Vantage range bestaat uit het M- en het V-model. De twee horloges lijken op elkaar, maar zijn toch nét anders. De Vantage V heeft alle functies van de Vantage M, maar is net wat luxer. Ontdek de verschillen en vind het horloge dat bij jou past.

Polar Vantage M

De Polar Vantage M is een smartwatch met GPS die veel informatie kan geven over jouw activiteiten zoals je afstand, snelheid en route. Het horloge bevat vele functies, o.a. trainingsfuncties, hij meet je gegevens tijdens het zwemmen en helpt je jouw activiteitendoelen te behalen.

Polar Vantage

Polar Vantage M

De gehele dag analyseert de Polar Vantage M jouw activiteiten. Dit horloge is uitgerust met Polar Precision Prime: een combinatie van optische en fysieke sensoren op de huid. Het horloge is waterdicht tot 30 meter. Ideaal dus voor triatleten.

Shop de Vantage M
Polar Vantage

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 heeft meer functies dan de Polar Vantage M. Een van de belangrijke functies die je bij de M2 hebt is de muziekbesturing wanneer je verbonden bent met jouw smartphone. De nieuwe functie Fuelwise zal daarnaast je energie op peil houden.

Shop de Vantage M2

Extra mogelijkheden

De Polar Vantage is er in verschillende soorten versies. Je hebt namelijk opties tussen het model (V of M) en nog extra mogelijkheden wanneer je wilt dat je horloge een speciaal kenmerk heeft.

Titan

De kast van de horlogeversies met titan is gemaakt van titanium. Dit maakt het horloge sterker tegen vallen of stoten, maar ook veel lichter. De Vantage V weegt 66 gram, waar de Vantage V Titan 59 gram weegt.

HR

Bij de HR modellen krijg je een hartslagsensor bij jouw aankoop. De volgt met maximale nauwkeurigheid jouw hartslag. Je kan vervolgens al jouw hartslaggegevens overzetten naar de Polar Beat app.

Shift

De shift versies zijn uniek omdat ze te verwisselen zijn met alle soorten horlogebandjes. Je kan dus gemakkelijk na het sporten jouw bandje omwisselen door een lifestyle bandje.

Polar Vantage V

De Polar Vantage V is een multisporthorloge met geavanceerde trainingsfuncties. Net als de Vantage M heeft dit horloge GPS ingebouwd en registreert deze jouw afstand, snelheid en route.

Polar Vantage

Polar Vantage V

De Polar Vantage V bevat o.a. Recovery Pro. Deze functie geeft jouw herstel aan en wanneer je te veel of te weinig traint. Dit helpt jou op de juiste momenten te trainen en rust te vinden. De batterij gaat langer mee dan de Vantage M want je hebt tot wel 40 uur in de trainingsmodus.

Shop de Vantage V
Polar Vantage

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is hetzelfde als de Vantage V maar dan met slimmere functies. Zo kun je muziek bedienen met het horloge en heeft hij andere smartwatchfuncties zoals het weer. In dit horloge zit ook de Fuelwise toegevoegd die jouw energieniveau op peil weet te houden.

Shop de Vantage V2

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Heeft jouw cadeautjesontvanger al een horloge en heb je een ander budget in gedachten? Dan zou je kunnen kiezen om voor een van de horlogebandjes te gaan.