Skip to main content

Polar Vantage V2

De gloednieuwe Vantage V2 is de opvolger van de originele Vantage V. Het model is het meest premium multisporthorloge uit het assortiment van Polar en is nu te pre-orderen bij All4running.

Shop Polar Vantage V2

Begrijp je lichaam en plan beter.

Train slimmer en optimaliseer je herstel.

Hoe meer je weet, hoe beter je wordt.

De Polar Vantage V2 is er voor de sporters die hun grenzen willen opzoeken en willen trainen met geavanceerde trainingsfuncties. De Vantage V2, met premium design, is ontworpen om je lichaam steeds beter te begrijpen en zo slimmer te kunnen trainen en herstellen. Het multisporthorloge bevat alle premium technologieën van Polar in één. Het sporthorloge beschikt over een geïntegreerde GPS-functie, waarmee je je snelheid, afstand en route kan bekijken. Door de samenwerking tussen Komoot en Polar kun je routes plannen op je horloge en krijg je Turn By Turn-routebegeleiding.

Nieuw op het horloge zijn de prestatietesten. Deze testen laten je een maximaal of sub maximaal test uitvoeren voor zowel hardlopen als fietsen. De nieuwe functie ‘Leg Recovery Test’ geef je dan inzicht in het herstel van je benen. Het horloge verschaft ook belangrijke informatie over dagelijkse activiteiten en herstelmomenten. Naast alle sportgerelateerde functies kun je met je Polar Vantage V2 ook muziek vanaf je horloge afspelen en bevat het slimme functies als het weerbericht en smartphone notificaties.

Expert aan het woord

Lees onze review