Skip to main content

Optimaal presteren met sportvoeding

Qwin sportvoeding

Het gebruik van sportvoeding kan bijdragen aan het verbeteren van jouw hardloopprestaties. Bij aanschaf van een paar hardloopschoenen ontvang je nu tijdelijk een gratis PeptiPlus-sachet van het merk Qwin. Wanneer en waarvoor kun je sportvoeding het beste gebruiken?
Actie bekijken

Als je het maximale uit jezelf en je runs wilt halen, kan sportvoeding van toegevoegde waarde zijn. Qwin is er voor zowel beginnende als ervaren sporters. Bij aankoop van een paar hardloopschoenen krijg je nu de kans om de sportvoeding van Qwin gratis te proberen!

Shop hardloopschoenen

Wat kan sportvoeding voor jou betekenen?

Je gebruikt sportvoeding altijd als aanvulling op je basisvoeding. Met je basisvoeding zorg je er namelijk voor dat je de essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Als je een lang stuk gaat hardlopen, denk hierbij aan loopjes die langer duren dan 1 uur, heb je vaak extra energie nodig om het vol te kunnen houden. Sportvoeding neem je om te voorkomen dat je energievoorraad op raakt en om te zorgen dat je genoeg brandstof in je lichaam hebt om je run af te kunnen maken.

Gels, drankjes en repen

Sportgel is onder veel hardlopers een bekende soort sportvoeding. Een gelletje gebruik je om tijdens het hardlopen je koolhydraten aan te vullen en energie te tanken. Het is als het ware instant benzine voor je spieren. Je neemt gels makkelijk mee en kunt ze het beste innemen met een beetje water.

Sportdrank kun je op verschillende momenten gebruiken: voor je run zodat je genoeg energie hebt, tijdens je run om je energieniveau op peil te houden of na je run om je herstel te bevorderen.

Ook met repen kun je alle kanten op. Deze zijn iets lastiger om tijdens het hardlopen te eten, maar kun je in principe voor, tijdens of na je run gebruiken voor het aanvullen van je koolhydraatvoorraad.

Shop sportvoeding

Gratis QWIN PeptiPlus bij nieuwe hardloopschoenen

Profiteer van een tijdelijke actie: bestel hardloopschoenen via all4running.nl en ontvang een gratis QWIN PeptiPlus-sachet om uit te proberen. Het gratis proefproduct wordt automatisch geleverd bij je bestelling met hardloopschoenen. Je hoeft hiervoor niks extra’s te doen. De actie geldt zolang de voorraad strekt.
QWIN PeptiPlus is een effectieve sportdrank die helpt om te presteren en te te herstellen. De drank is een mix van bewerkte eiwitten, koolhydraten en natuurlijke glutamine. Het lichaam neemt de de drank snel en gemakkelijk op.

Bij aankoop van hardloopschoenen ontvang je een gratis sachet van QWIN PeptiPlus!

Shop hardloopschoenen
Qwin PeptiPlus