Skip to main content

Op 20 mei 2020 is het zo ver, de nieuwe editie van de Alkmaar City Run by night! Ieder jaar is de City Run weer een groot feest. Sta jij dit jaar ook (weer) aan de start?

Natuurlijk kun je niet ongetraind aan de start verschijnen. Daarom presenteren All4running en HOKA ONE ONE Road to the City Run. Een all-in-one trainingspakket waarmee je je voorbereidt om tijdens de Alkmaar City Run een PR te lopen. Het pakket kost € 20,- en bestaat uit:

  • 5 trainingen onder begeleiding van Daan Glorie
  • Een startnummer (5 of 10 kilometer)*
  • Een hardloopshirt
  • Een trainingsschema

De trainingen worden gegeven op zaterdag 18, 25 april, 2, 9 en 16 mei. Vanaf 09:30 uur verzamelen we bij de All4running Flagship Store in Alkmaar. De trainingen duren tot 10:45 uur. De trainingen zijn zó opgebouwd, dat je in optimale vorm aan de start van het event staat. Ook is er aandacht voor andere thema’s dan alleen het hardlopen zelf. Zo gaan we in samenwerking met HOKA ONE ONE op zoek naar de voor jou perfecte wedstrijdschoenen.

Inschrijven voor Road to the City Run kan via het onderstaande formulier. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

* Belangrijk! Zodra jij je inschrijft voor Road to the City Run zorgt All4running voor je startnummer. Je hoeft je dus niet meer in te schrijven via de reguliere website. Als je zelf al over een startnummer beschikt, dan kun je dit aangeven in de inschrijfmodule van dit pakket.

HOKA ONE ONE
All4running organiseert Road to the City Run in samenwerking met HOKA ONE ONE. Dit van oorsprong Franse merk heeft een revolutie veroorzaakt in de hardloopwereld. In de schoenen van HOKA ONE ONE worden comfort, maximale demping en snelheid gecombineerd. Als onderdeel van het trainingspakket gaan we ook testen welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn om een PR op te lopen.

De inschrijving voor Road to the City Run is gesloten.