Skip to main content
Salomon Sense Ride 3
Salomon Sense Ride 3
Time to play

Salomon Sense Ride 3

Bij het ontwerpen van deze trailschoenen is de expertise van het hardlopen op de weg en het lopen van trails gecombineerd. De Sense Ride 3 van Salomon heeft nu meer focus op ruiger terrein. Trailrunning zit in het bloed van Salomon en het merk weet als geen ander hoe belangrijk stabiliteit en comfort in een trailschoen is.

Start de uitdaging!

De Sense Ride 3 van Salomon is het ideale model voor je trailavonturen. Salomon daagt je uit om je grenzen te verleggen. De trailschoenen zijn gemaakt voor ruiger terrein, modderige paden en bieden de juiste ondersteuning en bescherming tijdens het hardlopen.

Shop Sense Ride 3

Tech-talk

De Salomon Sense Ride 3 is een stuk steviger dan de vorige versie. De tussenzool is dikker dan versie 2. Hierdoor kan de Ride 3 meer demping bieden bij het lopen van trails. Dankzij het Quicklace Systeem trek je de schoenen gemakkelijk aan en uit. Bij het ontwerpen heeft Salomon meer focus op duurzaamheid en bescherming. Daarnaast heeft de tussenzool een vochtafvoerende werking. De slijtzool beschikt over Salomon’s contragrip en biedt goede grip op zowel droge als natte terreinen. Het bovenwerk van de Sense Ride 3 is minder flexibel is, wel steviger en biedt meer bescherming dan de Sense Ride 2. Wil je meer lezen over de Sense Ride 3? Wij legden het model onder de loep en vergeleken hem met de Sense Ride 2. Je leest er alles over in de blog.

Lees meer!