Skip to main content

Sneller op iedere afstand

Saucony Kinvara 12

Shop nu

Een vertrouwd model nog verder verfijnd

Voor veel hardlopers is de Saucony Kinvara een vertrouwd neutraal model voor snelle trainingen en wedstrijden. De technieken die zich al eerder bewezen hebben zijn in de twaalfde versie nog verder verfijnd, waardoor de schoenen nog sneller en lichter aanvoelen. De Saucony Kinvara 12 maakt de future bright.

Saucony Kinvara 12

Licht als een veertje

De dempingstechniek van Saucony, PWRRUN, maakt de Kinvara 12 zeer responsief. Het model is daarnaast laag van gewicht en de combinatie van die twee eigenschappen maakt hem perfect voor snelle runs.

Saucony Kinvara 12

Een nieuwe slijtzool

Het patroon in de slijtzool van de Saucony Kinvara 12 is verbeterd, zodat je een nog beter grondcontact ervaart. De toevoeging van XT-900 rubber op deze zool maakt hem duurzaam en beschermt tegen snelle slijtage.

Saucony Kinvara 12

Gepersonaliseerd bovenwerk

De mesh-stof in het bovenwerk is ademend en draagt bij aan het lichte gevoel van de Saucony Kinvara 12. De FORMFIT-techniek past zich aan de voeten aan en omsluit deze precies goed.

Allround of wedstrijd?

Of je als ervaren loper nu op zoek bent naar een extra paar hardloopschoenen voor snelle trainingen of juist een nieuw paar speciaal voor je wedstrijden wilt aanschaffen: voor beide doeleinden zit je goed bij de Saucony Kinvara 12.

Dit model heeft net iets meer demping dan de gemiddelde wedstrijdschoenen, maar net iets minder dan de gemiddelde allround hardloopschoenen. Voor de ervaren hardloper is het daardoor een model waar je alle kanten mee op kunt. Meer informatie over dit veelzijdige model lees je in onze blog.

Saucony Kinvara 12

Dames

Shop nu
Saucony Kinvara 12

Heren

Shop nu