Skip to main content

Enjoy the ride!

Saucony

Ride 13

De Saucony Ride 13 is een echte alleskunner. Met de neutrale hardloopschoenen met PWRRUN-demping krijg je meer energie terug dan ooit tevoren. Dat betekent meer reactiviteit bij iedere pas, waardoor de kilometers moeiteloos aanvoelen en je run voorbij vliegt.

Ride 13

FORMFIT

Het nieuwe FORMFIT-bovenwerk maakt de schoen gestroomlijnd. Het materiaal ademt optimaal en is lichtgewicht. Het zorgt ervoor dat je voeten goed op de zool blijft landen, zodat de materialen in de tussenzool goed tot hun recht komen.

Ride 13

Feel-good demping

De tussenzool van de Ride 13 is gemaakt van PWRRUN-materiaal. Dit materiaal bestaat uit de ideale mix van demping en responsiviteit. PWRRUN zorgt voor een zachte landing en zorgt er ook voor dat de hardloopschoenen langer meegaan.

Ride 13

Blown-rubber

De blown-rubber slijtzool maakt deze hardloopschoenen duurzaam en helpt mee aan de goede demping zonder de schoenen te verzwaren. Het profiel is strategisch geplaatst met groeven op de plekken waar het telt.

Lucky number

Net als veel andere modellen uit de Saucony familie, heeft de Ride een facelift gekregen. Zowel het uiterlijk als de technische specificaties zijn een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. Toch blijft de basis een goede schoen voor de lange afstanden. In deze blog nemen we je mee door alle veranderingen en kun je ontdekken of deze alleskunners bij je passen. Wordt dertien jouw geluksnummer?

Lees meer over dit model
Saucony Ride 13

Dames

Shop nu
Saucony Ride 13

Heren

Shop nu