Skip to main content

Saucony

Ride 14

Shop nu

Let’s get down to business!

De Saucony Ride 14 is een neutrale hardloopschoen die zorgt voor voldoende veerkracht zodat jij zoveel mogelijk kilometers lopen als jij zelf wilt. Aan de slag dus!

Saucony Ride 14

Built to get busy

De Saucony Ride 14 heeft net als zijn vorige versie de vertrouwde veerkrachtige PWRRUN-demping die je een gevoel geeft alsof je zweeft. De Ride 14 is er voor je om je alledaagse run goed en snel uit te kunnen voeren.

Sock-like fit

De Saucony Ride 14 is zo comfortabel en aansluitend als een sok, zodat jij gelijk klaar bent voor je run. Het bovenwerk is verbeterd waardoor het nog meer ademt zodat jij je door niks kan laten tegenhouden.

Bolder and faster

Met feedback van vele Saucony Ride lopers heeft Saucony de schoen zo gevormd dat hij nog comfortabeler zit. Door verbeteringen toe te passen in de vorm van de schoen levert Saucony nu de Ride 14 die een veilig gevoel geeft en dynamischer dan voorheen.

There is more

Niet voor niets zijn de Saucony Ride populaire hardloopschoenen onder vele neutrale lopers. Het model kun je namelijk gebruiken voor veel verschillende training. Een lange run, een tempo training of gewoon een klein rondje. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit model? In onze blog duiken we nog dieper in de technieken van de schoen.

Lees meer
Saucony Ride 14

Dames

Shoppen
Saucony Ride 14

Heren

Shoppen