Skip to main content

Saucony Take Courage Tour

Verbeter jij je PR op de 5 kilometer?

Pushing your limits takes courage

Saucony en All4running dagen je uit om jouw snelste 5 kilometer ooit te lopen. Op een parcours van maximaal 1 km, onder begeleiding van een pacer en met een startnummer op je buik gespeld, bootsen we een echte hardlooprace na. Wij zorgen voor de ideale omstandigheden zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op het hardlopen. Tijdens deze race krijg je de kans om één van de snelste carbonschoenen van dit moment uit te proberen: Saucony Endorphin Elite.

Doe je mee? Meld je dan aan voor een van de volgende locaties.

Hoe ziet jouw racedag eruit?

Get your gear

Wij zorgen voor een uniek Saucony wedstrijdshirt, startnummer en verschillende testmodellen waardoor jij je volledig kan focussen op je PR verbeteren. Wanneer je veters gestrikt zijn, je startnummer is opgeplakt en jij er klaar voor bent, ben je helemaal ready om je PR aan te vallen.

Parcours

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie om jouw persoonlijke record te verbreken? Dit unieke en speciaal geselecteerde parcours biedt de ideale omstandigheden om jouw prestaties te verbeteren. Het is vlak, snel, geen hoogteverschillen en perfect voor hardlopers van alle niveaus. Alles zodat jij je kunt richten op het aanvallen van jouw PR.

Pacers

Alleen ga je sneller, maar niet altijd. Precies om die reden zullen wij zorgen dat onze eigen stride atleten op de dag aanwezig zullen zijn om  jou te pacen en je net dat zetje extra te kunnen geven om je PR te verbeteren.

Saucony Take Courage Bus

Saucony komt met de Take Courage Bus, een uniek concept waarmee je als hardloper een onvergetelijke ervaring kunt beleven. Met onder andere de volledige Endorphin-collectie aan boord bieden ze verschillende testparen aan. Daarnaast biedt de bus ook een unieke Take Courage-photobooth, waarmee je een uniek en authentiek aandenken kunt vastleggen van jouw ervaring tijdens de Take Courage Tour.

TEST SCHOENEN

In de TAKE COURAGE bus zit onder andere de volledige ENDORPHIN collectie: de Elite, Pro 3, Speed 3 en de Shift 3.

Naast de ENDORPHIN collectie zullen ook de volgende modellen beschikbaar zijn om te testen: Triumph 20, Ride 16, Guide 16 en de Tempus.

Saucony snelste wedstrijdschoen

De Saucony Endorphin Elite is jouw nieuwe wedstrijdschoen met carbonplaat en superfoam. Dit is jouw jaar. Dit is jouw race. Dit is jouw moment. Doorbreek je grenzen dankzij het nieuwe PWRRUN HG foam en een carbonplaat met een open design in de voorvoet. Wat je favoriete wedstrijdafstand ook is, met de Endorphin Elite haal jij het maximale uit je prestaties. Ben jij klaar om met deze wedstrijdschoenen je PR te verbeteren? Lees meer over de Endorphin Elite in onze productreview

Productreview Saucony Endorphin Elite

Locaties en data

Amsterdam: 10 juni 2023

Start programma: 09.30 uur

Utrecht: 15 juni 2023

Start programma: 19.00 uur

Dames

Shop nu

Heren

Shop nu