Skip to main content

Saucony

Triumph 18

Gemaakt op basis van een top-formule, levert de nieuwe Triumph 18 Saucony's meest luxueuze hardloopervaring. Nu met een sneller gevoel dan voorheen.

PWRRUN+

PWRRUN+

De tussenzool van de Triumph 18 is gemaakt van het PWRRUN+-materiaal. Dit maakt de Triumph nog zachter dan haar voorgangers. Met de introductie van PWRRUN+ zorgt Saucony voor een energieteruggave van 5%. De tussenzool voelt duidelijk zachter aan, zonder in te leveren op de responsiviteit.

Formfit

Formfit

Het bovenwerk van de Triumph 18 is gemaakt van de FORMFIT-technologie, de vervanger van ISOFIT. Het bovenwerk is in de Triumph 18 sterk verbeterd qua stabiliteit en stretch. De pasvorm sluit nu beter om de voet heen en voelt bijna als een sok. Dit vergroot bij langer gebruik het comfort in de hardloopschoenen, doordat de schoen zich om de voet heen gaat ontwikkelen.

Outsole

Outsole

Bij de hiel en tenen is Blown Rubber toegevoegd. Dit materiaal zorgt voor meer grip bij zowel de landing als afzet. De Saucony Triumph 18 is vele malen flexibeler dan zijn voorganger en dit komt door het toevoegen van het Blown Rubber-materiaal.

Lighter. Faster. More Beautiful.

Het verwijderen van de ISOFIT-technologie uit de Triumph 17 was een grote ontwikkeling voor de schoenen. De aanpassingen aan de Triumph 18 zijn weliswaar klein, maar zeker niet onbelangrijk. In onze blog gaan we dieper in op de updates die zijn toegevoegd. Zoek je allround hardloopschoenen met goede demping voor langere runs, dan is de Saucony Triumph 18 wellicht dé hardloopschoen voor jou!

Lees meer