Skip to main content

UNDER ARMOUR

FLOW VELOCITI WIND

Shop nu

Voor de wind!

Under Armour was voor de ontwikkeling van de Flow Velociti Wind bezig met een missie: hoe kunnen we een hardloper laten voelen alsof hij constant voor de wind loopt? Door zoveel mogelijk weg te laten is dit gevoel bijna gegarandeerd.

Eigen regie

Flow is een responsief, gripvast, ondersteunend schuimcompound, zo gemaakt dat een slijtzool niet nodig is. Zo is de rubberen buitenzool volledig weggelaten waardoor de schoen nog lichter is. De grip is behouden, dus de hardloopschoen is te gebruiken op zowel droge als natte ondergrond. De voet behoudt de regie in de hardloopschoen, de schoen beweegt namelijk hoe de voet wilt bewegen.

langer en sneller

De Flow Velociti Wind is een hardloopschoen die erg responsief is, waardoor je langer en sneller door kan gaan. Het bovenwerk is flexibel en ademend maar houdt de voet voldoende vast om op het voetbed te blijven. Er is niks wat je tegenhoudt omdat al het overbodige in de schoen is weggelaten. Daarom is deze neutrale hardloopschoen perfect voor de middellange afstanden op hogere snelheid, met de wind in je rug.

Flow-Velociti-Wind
Under Armour

Flow Velociti Wind

Shop nu
Meer informatie over de

Flow Velociti Wind

Lees meer