Skip to main content
Nieuws

We Like (december): Buff, Asics MetaRun en meer

door 21 december 2015mei 30th, 2018No Comments

Dagelijks voegen we bij All4running nieuwe items toe aan ons assortiment. Vaak komen we daarbij running gear tegen die wat ons betreft extra aandacht verdient: een tight die nog nooit zó zacht aanvoelde, een schoen die lichter is dan ooit tevoren of een sporthorloge dat niet eerder zo intelligent was. Elke maand brengen de medewerkers van All4running, zelf fanatieke hardlopers, die bij jou onder de aandacht. We like… 6 items uit de collectie waar we net een beetje extra van houden.

We Like
1. Buff
“De Buff Wool is voor mij de ideale winteraccessoire. De Buff Wool houdt mijn oren, hoofd en nek warm en zit comfortabel. Je kunt de Buff op vele manieren dragen en doordat er veel verschillende kleuren en motieven zijn, is er altijd wel een die bij jouw outfit past. Ook zijn er diverse soorten Buffs op de website te vinden, van original tot wool, van hoofdband tot muts.”
(Annet Roest, All4running.nl)

2. Asics MetaRun
“Eerlijk is eerlijk: deze hardloopschoenen zijn niet voor iedereen weggelegd. De schoenen zijn namelijk in meer dan één opzicht uniek: jarenlang hebben onderzoekers van Asics in het geheim gewerkt aan de ultieme hardloopschoen. Het resultaat, de Asics MetaRun, is nu in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Wij zijn trots dat je dit unieke model in de winkels van All4running kunt uitproberen.”
(Tom Bellord, All4running.nl)

3. Björn Borg Phoebe AOP Tight
“Naast hardlopen ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden. De Phoebe tight van Björn Borg draag ik dan vaak. Deze zit erg comfortabel, heeft een fijne tailleband en aantrekkoord, en ziet er leuk uit (ook niet geheel onbelangrijk). Aan de binnenkant, ter hoogte van de linkerheup, zit een klein opbergvakje voor bijvoorbeeld sleutels. Uiteraard is deze tight ook geschikt om mee hard te lopen.”
(Annet Roest, All4running.nl)

4. Nike Textured Foam Roller Unisex
“Zelf gebruikt ik dit item vooral na wedstrijden of intensieve trainingen. Met name de kuiten en hamstring losmaken lukt zeer goed met de Nike Textured Foam Roller, maar uiteraard kunnen er nog veel meer oefeningen mee gedaan worden (kijk voor inspiratie bijvoorbeeld eens op YouTube). Het mooie van de Nike Foam Roller vind ikzelf dat deze redelijk hard is waardoor de zogenaamde ‘trigger points’ makkelijk gevonden worden.”
(Tom Bellord, All4running.nl)


5. Saucony Speed Demon Pant
“Deze broek ziet eruit als een joggingbroek (zie foto), zit net zo comfortabel, maar is gemaakt van functioneel materiaal. Deze is dus zowel tijdens als voor en na de training te dragen. Een stoere broek, die dus multifunctioneel inzetbaar is!”
(Margon Groen, All4running Flagship Store)

6. Polar A360
“Een nieuw én vernieuwend model uit de stal van Polar. Het ranke design van het display dat feilloos overloopt in het bandje is niet alleen een lust voor het oog, maar voelt ook zeer comfortabel aan om de pols. Net zo comfortabel is de hartslagmeting via de pols. Niet eerder was het meten van je trainigsintensiteit zo leuk en gemakkelijk.”
(Tom Bellord, All4running.nl)