Skip to main content

Zomer met

Compressport

Let’s cover you in sunshine

De zomer staat voor de deur! Eindelijk, heerlijk hardlopen in het zonnetje. Hierbij is het belangrijk om goed uitgerust te zijn met de juiste accessoires. Om jezelf te beschermen tegen de zon, je dorst te lessen tijdens een lange run of wanneer je snel last krijgt van blaren. Compressport heeft een ruim assortiment aan accessoires om te zorgen voor een top zomer!

Shop nu alles van Compressport

3 gouden tips!

#1 Zorg voor voldoende water

Doordat je tijdens het hardlopen vrij snel vocht verliest is het belangrijk om dit te kunnen blijven bijvullen. Zorg daarom dat je verzekerd bent van een drinkfles.

#2 Draag een losse pet

Houd je hoofd koel! Draag daarom een losse pet zodat je zweet goed afgevoerd kan worden. Daarnaast wordt met het dragen van een pet je hoofd beschermd tegen de zon.

#3 Tijd om te shinen!

Hardloopsokken zijn er in allerlei vrolijke kleuren, wel zo gezellig om deze te laten zien! De sokken van Compressport zijn er in verschillende hoogtes. In periodes dat het te heet onder je voeten kan worden, zorgen de sokken van Compressport ervoor dat je koel blijft.

Headwear Compressport

Headwear

Petten en visors van Compressport zijn van superlicht materiaal gemaakt en voert vocht goed af zodat jij koel blijft tijdens het lopen. Desalniettemin beschermen ze jou tegen schadelijke UV-straling.

Shop headwear
Accessoires Compressport

Accessoires

Compressport heeft veel accessoires die altijd wel van pas komen. Zoals deze Freebelt. Hier past van alles in, zoals je sleutels, mobiel en zelfs een drinkfles past er gemakkelijk in.

Shop accessoires
Sokken Compressport

Sokken

Goede sokken zijn onmisbaar tijdens jouw hardloopronde. De sokken van Compressport zijn licht van gewicht en houden je voeten koel. De 3D-technologie zorgt voor dit ademend vermogen en voor een comfortabel gevoel.

Shop sokken
Compressport

Accessoires

Shop nu!