Filteren

Kledingaccessoires

Inov-8

Inov-8 is opgericht in 2003 door Wayne Edy. Inov-8 vindt de interactie met de omgeving van de atleet de belangrijkste factor bij het ontwerpen van een product. De gebruikers van Inov-8 zijn onbevreesd, avontuurlijk en ontdekkend. Inov-8 is milieuvriendelijk en er wordt ook goed omgegaan met het personeel in de fabriek, die in China is gevestigd. Er zijn goede arbeidsomstandigheden in een veilige werkomgeving. Alle schoenen van Inov-8 zitten vol technologieën en hebben uitstekende grip.


Kledingaccessoires


Er zijn verschillende soorten kledingaccessoires om het hardlopen te bevorderen. Zo zijn er arm sleeves om de prestaties te verbeteren en de hersteltijd te verkorten. Ook kunnen ze worden gebruikt om de armen warm te houden tijdens het hardlopen.

Als de zon erg fel is, kan het fijn zijn om een pet op te hebben tijdens het hardlopen. Ook een zweetband is dan fijn om het zweet van het voorhoofd af te kunnen halen. Juist op koude dagen zijn handschoenen en een muts een goede uitkomst om te dragen tijdens het hardlopen.
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.