Filteren

Smartphonehouders

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

adidas

adidas is van oudsher één van de belangrijkste merken op hardloopgebied. Al vanaf de eerste hardloopgolf in de jaren van 70 van de vorige eeuw was adidas toonaangevend met nieuwe technieken in hardloopschoenen en -kleding. Nog steeds is adidas vernieuwend en trendsettend. Dit komt naar voren in bijvoorbeeld het Boost-dempingsmateriaal dat in de hardloopschoenen is verwerkt.


Smartphonehouder voor hardlopers kopen?


Het is niet meer nodig om je smartphone thuis te laten tijdens het hardlopen. Met de smartphonehouders berg je gemakkelijk je smartphone op en heb je hier geen last van als je aan het rennen bent. De smartphonehouder kan je stevig vastmaken om je bovenarm. Door het doorzichtige venster van de houder is de smartphone nog te gebruiken.

Nathan maakt gebruik van een antislip laag, waardoor de smartphone op deze manier op zijn plek blijft en niet in een hoesje gestopt hoeft te worden. Een hipster kan ook gebruikt worden als smartphone houder. Een hipster is een handige heupband waar verschillende spullen in opgeborgen kunnen worden. Elk formaat van een telefoon past hierin.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.