LEVERINGEN EN CORONA
Door extra drukte mogelijk langere levertijdMogelijk langere levertijd

Broeken

(604)

Artikelen 1 tot 42 van 604 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 42 van 604 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hardloopbroeken


Een goede broek vergroot het plezier in het hardlopen. Een geschikte hardloopbroek belemmert je op geen enkele manier tijdens je inspanning. Sterker nog, hij helpt je om beter te presteren. Het meest voorkomende model is de tight, oftewel de strakke hardloopbroek. Dat is niet zonder reden. Een tight vormt zich naar het lichaam en wappert daardoor niet hinderlijk rond je benen. De tight is daardoor een zeer comfortabel kledingstuk.

De tight is er in verschillende vormen:

 • Lange tight Het model dat de benen volledig bedekt. De lange tight is in verschillende diktes verkrijgbaar. Indien 'winter tight' in de producttitel staat vermeld, dan is de broek extra dik en heeft die een gevoerde binnenkant, speciaal voor de koudere dagen. De overige modellen hebben een reguliere dikte en zijn voor zowel het voor- als najaar te gebruiken.

 • Capri (driekwart tight) Een model dat vooral veel gebruikt wordt in het voorjaar en de zomer, voornamelijk door dames. De ideale broek voor de dagen dat het te warm is voor een lange tight, maar je niet in een korte broek op pad wil. De capri eindigt op driekwart van de benen, iets onder de knieën.

 • Korte tight De korte broek die voornamelijk in de zomer en voor wedstrijden wordt gebruikt. Het ideale model wanneer je zo min mogelijk 'ballast' wil meedragen vanwege het warme weer of om een zo snel mogelijke tijd te lopen. De korte tight eindigt tussen de knieën en de bovenbenen.


Binnen deze verschillende categorieën bestaan er nog verschillende variaties. Zo bevatten sommige tights compressie-elementen die de spieren extra ondersteunen tijdens het hardlopen. Het merendeel van de tights bevatten een touwtje in de tailleband, dat ervoor zorgt dat de broek op zijn plek blijft tijdens het hardlopen. Alle tights is ons assortiment zijn vervaardigd van materiaal dat het zweet efficiënt afvoert.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.