Shopping Marathon tot 42% korting >> Bekijk deals

Shorts

Shorts voor hardlopers kopen?

Voor dames die van hardlopen houden, is de juiste uitrusting van essentieel belang. Hardloopshorts spelen een cruciale rol in het creëren van een comfortabele en prestatiegerichte hardloopervaring. Van ademende stoffen tot stijlvolle ontwerpen, hardloopshorts voor dames bieden de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. Een goede hardloopbroek is een must-have voor elke vrouwelijke hardloper.

De meeste shorts voor dames hebben een losse pasvorm, zijn lichtgewicht en zorgen voor een optimaal ademend vermogen. Hardloopshorts zijn verkrijgbaar in verschillende varianten qua lengte, kleuren en pasvormen. De meest voorkomende lengtes voor een hardloopshort zijn 3 inch (8cm), 5 inch (13cm) en 7 inch (18cm).

Hardloopshorts voor heren

Shorts voor heren zijn ontworpen met het oog op bewegingsvrijheid. Het ontwerp en het materiaal van een hardloopshort zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt rennen, zonder beperkingen. Het lichtgewicht ontwerp minimaliseert belasting, terwijl sneldrogende stoffen zorgen dat zweet snel wordt afgevoerd, waardoor je fris blijft. Heb je regelmatig last van schuurplekken tijdens het hardlopen? Overweeg dan een 2in1 short. Dit is een losse en korte hardloopbroek met een wat strakkere binnen broek. Deze 2in1 hardloopshort heeft speciale naden en anti-schurende materialen waardoor wrijving en irritatie tot een minimum wordt beperkt, zelfs tijdens langere runs.

Hardloopshorts van verschillende merken

Elk merk biedt een groot scala aan shorts. Zoek je een hardloopshort voor een dagelijkse trainingsrun, een trailrun of een ultra? Bij All4running kan je altijd de geschikte hardloopshort vinden. Enkele populaire modellen zijn de Nike Pro Shorts, adidas Own the Run Shorts en ASICS Icon Short. Wil je een hardloopshort met extra opbergmogelijkheden? Ga dan voor een Trail Short. Deze bevatten vaak steekvakken voor het meenemen van sleutels, een pasje of een drinkflesje.

Hardloopshorts in de sale

Bij All4running vind je een ruim aanbod van shorts in meerdere kleuren en stijlen. All4running heeft hardloopshorts voor dames en heren. Sommige hardloopshorts is nu in de sale. Deze shorts voor hardlopen hebben extra korting vanwege de oude kleur collectie. Heb je vragen over hardloopshorts, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze hardloopexperts helpen je graag verder bij het selecteren van de juiste hardloopshorts. Benieuwd naar andere hardloopkleding? Ontdek dan ons grote aanbod van waterdichte hardloopkleding en thermoshirts korte mouwen.