adidas SolarBOOST - Heren

(1)

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

adidas SolarBOOST

De adidas SolarBOOST zijn zeer comfortabele neutrale hardloopschoenen. De revolutionaire Boost-demping biedt optimaal comfort en geeft energie terug bij iedere stap. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van Tailored Fibre Placement en beiden hierdoor precieze lichtgewicht ondersteuning. De schoenen zijn ideaal voor het lopen van lange afstanden.

De Solar Propulsion Rail biedt in combinatie met de Boost-demping optimale stabiliteit tijdens het hardlopen. De hielconstructie van de schoenen is ontworpen voor optimale bewegingsvrijheid van de achillespees. De slijtzool van de schoenen is gemaakt van rubber gefabriceerd door het bandenmerk Continental. Door dit materiaal heb je zowel in natte als droge omstandigheden goede grip. Door de combinatie van het Boost-materiaal en het Continental rubber kan je soepel afwikkelen en geven de schoenen optimale flexibiliteit.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.