Asics Gel DS Trainer 23

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Asics Gel DS Trainer 23

De Asics Gel DS Trainer 23 is een wedstrijdschoen die gemaakt is om snelheid te creëren. De schoenen zijn licht en veelzijdig. Ten opzichte van de voorgangers heeft de Gel DS Trainer 23 wel wat aanpassingen ondergaan, maar zal het de loper wel nog steeds het vertrouwde gevoel geven.

Vernieuwd is onder andere het Adapt Mesh bovenwerk. Dit biedt nog meer comfort tijdens het hardlopen. Het is gemaakt van een zachter materiaal en biedt meer ventilatie. Het vernieuwde bovenwerk omsluit de voeten op comfortabele wijze. Het bovenwerk zorgt voor een aansluitende pasvorm tijdens het hardlopen.

Door het DuoMax Support systeem, dat extra stabiliteit biedt, zijn de schoenen geschikt voor lopers met gemiddelde overpronatie. De Propulsion Trusstic-technologie stimuleert de voorwaartse beweging van de voet tijdens het hardlopen, waardoor je extra snelheid kan maken. En de vernieuwde DuoSole slijtzool biedt duurzaamheid en tractie tijdens het lopen van wedstrijden

Met de aanpassingen aan de Asics Gel DS Trainer 23 kunnen snelheidsrecords worden verbroken!

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.