Asics Gel Kayano 25 - Heren

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Asics Gel Kayano 25


De Asics Gel Kayano 25 zijn antipronatieschoenen. De luxe hardloopschoenen bieden comfortabele demping en ondersteuning tijdens het hardlopen. Al vijfentwintig jaar staat de Asics Kayano-lijn voor stabiliteit en comfort.

De Kayano 25 heeft een aantal grote updates gekregen. Het vernieuwde bovenwerk van Jacquard mesh omsluit de voeten op comfortabele wijze en biedt ondersteuning. Ook hebben de schoenen een nieuw MetaClutch-hielstuk gekregen. Dit hielstuk houdt de voeten goed op hun plek tijdens het hardlopen.

Ook de tussenzool van de Kayano 25 is vernieuwd. Deze bestaat uit een combinatie van FlyteFoam Lyte en FlyteFoam Propel. Deze combinatie zorgt voor luxe en veerkrachtige demping. Daarnaast is de Kayano 25, zoals we gewend zijn van de Kayano-serie, stabiel en ondersteunend. Zo kan je veilig en zelfverzekerd hardlopen op deze antipronatieschoenen.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.