ASICS Gel Kayano

Producten 1-30 van 81

sort-descending

Producten 1-30 van 81

sort-descending

ASICS Gel Kayano hardloopschoenen kopen

De ASICS Gel Kayano hardloopschoenen zijn er voor overpronerende lopers. De Kayano hardloopschoenen zijn ontworpen voor het maken van veel kilometers. Zoek je allround schoenen met voldoende demping en wil je veel kilometers maken? Dan zijn de antipronatie schoenen ASICS Gel Kayano een goede keuze voor jou. De hardloopschoenen ASICS Gel Kayano bestel je makkelijk online in de webshop voor zowel dames als heren en vind je in verschillende kleuren.

Antipronatie schoenen Kayano

Het bovenwerk van de Kayano is gemaakt van Jacquard Mesh-materiaal en zorgt ervoor dat je voeten koel blijven tijdens het lopen. Het bovenwerk is naadloos en bevat het Adaptive Fit technologie, wat minimale wrijving geeft en een omsluitende pasvorm biedt. In de huidige Kayano’s zit een FlyteFoam-tussenzool. De FlyteFoam-tussenzool biedt de juiste demping en ondersteuning tijdens het hardlopen van middellang en lange afstanden.

Geschiedenis ASICS Kayano

De eerste ASICS Kayano schoenen komen uit het jaar 1993 en telt al zevenentwintig opvolgers. De naam van de Kayano is afkomstig van de ASICS-ontwerper Toshikazu Kayano. De ontwerper wilde een nieuw soort schoen creëren met voldoende ondersteuning en structuur. Nu bijna dertig jaar later staat de ASICS Kayano bekend als een van de populairste hardloopschoenen in de markt.

Je bestelt de hardloopschoenen Kayano in de webshop en worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je meer weten over de ASICS Kayano, neem dan contact op met onze klantenservice.

Click here to visit our Shoe Advisor