Asics Noosa FF2

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Asics Noosa FF2

De Asics Noosa FF2 zijn neutrale hardloopschoenen. De schoenen zijn ontworpen voor triathlon maar ook uitstekend te gebruiken als loopschoen. De schoenen bieden extra grip en responsieve demping tijdens het hardlopen.

De speciale griptechnologie zal de tijd tijdens de overgangsfase in een triathlon verminderen. De slijtzool met een speciale ring bij de voorvoet biedt extra grip op de weg en in het midden van de slijtzool zorgt de Asics Wet Grip Compound voor betere tractie bij natte omstandigheden.

Net als bij de voorganger is ook bij de Asics Noosa FF2 het Flytefoam materiaal toegevoegd. Dit responsieve dempingssysteem zorgt voor een licht en veerkrachtig gevoel tijdens het hardlopen. Het Gel-element in de hak dempt elke stap op comfortabele wijze en verspreidt schokken tijdens de drukfase.

Het bovenwerk van de Noosa FF2 is compleet vernieuwd. Het bovenwerk is gemaakt van open Mesh-materiaal dit materiaal biedt ideale demping als de schoen nat wordt. Door het naadloze design zijn de schoenen zowel met als zonder sokken comfortabel te dragen.

Door de aanpassingen zal de Asics Noosa FF2 nog meer snelheid en comfort bieden bij een triathlon.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.