Brooks Adrenaline GTS

Brooks Adrenaline GTS hardloopschoenen

De Brooks Adrenaline GTS is er voor de overpronerende lopers. Deze populaire allround hardloopschoenen zijn ideaal om middellange of lange afstanden mee te lopen. De Adrenaline bestaat al sinds 1999 en is onderhand al aangekomen bij de twintigste editie van deze hardloopschoenen. Het comfort in de schoenen zorgt ervoor dat veel lopers graag op de Adrenaline willen lopen. De Adrenaline is er voor zowel dames als heren en voor smalle en bredere voeten. Dit maakt de Adrenaline van Brooks beschikbaar voor heel veel hardlopers met pronatie.

De Adrenaline GTS 20 is momenteel de nieuwste serie van Brooks. Dit model kenmerkt zich door een hoog comfort. Net zoals het neutrale broertje, de Brooks Ghost, heeft de Adrenaline GTS een combinatie van BioMoGo DNA en DNA loft in de tussenzool. Deze combinatie zorgt voor zachte demping en geeft je energie terug tijdens het hardlopen. Al jaren staat de Brooks Adrenaline bekend als zeer stabiele hardloopschoenen met een goede duurzaamheid. Je shopt de Brooks Adrenaline GTS 20 direct in onze webshop. Wil je meer informatie over dit model hardloopschoenen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen je alles wat je moet weten over de Brooks Adrenaline GTS.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.