HOKA ONE ONE Challenger ATR

HOKA ONE ONE Challenger ATR

De HOKA ONE ONE Challenger ATR zijn comfortabele, neutrale hardloopschoenen. Dit model valt onder de All Terrain serie van het merk en zijn ontworpen voor het lopen op verschillende ondergronden. Van asfalt tot trails, het kan allemaal. De hardloopschoenen bieden goede bescherming tegen veel verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is het bovenwerk zeer ademend en houdt het vuil buiten.

De versteviging op de hardloopschoenen bij de tenen zorgt voor bescherming tegen rotsen en stenen. Hierdoor hoef je je niet tegen te laten houden door wat je onderweg tegenkomt. Uiteraard beschikt de Challenger ATR serie over HOKA's bekende tussenzool. Deze is twee keer zo dik als die van andere hardloopschoenen, waardoor er meer comfort en demping ontstaat. De Meta-Rocker tussenzool zorgt voor meer voortstuwing en een hoge energieteruggave. De Podular slijtzool zorgt voor veel stabiliteit, grip en tractie. Ga de trials aan met een paar HOKA ONE ONE Challenger ATR hardloopschoenen.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.