Hoka One One Challenger ATR 4

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoka One One Challenger ATR 4

De Hoka One One Challenger ATR 4 zijn neutrale hardloopschoenen. De schoenen zijn zeer veelzijdig doordat ze op meerdere ondergronden en voor veel verschillende weertypes zijn te gebruiken. De Podular slijtzool zorgt voor tractie en stabiliteit op allerlei terreinen. Met de Challenger ATR 4 kan je moeiteloos afwisselen tussen verharde en onverharde terreinen.

De Hoka One One Challenger ATR 4 zijn te herkennen aan de iconische, grote tussenzool. De EVA tussenzool is twee keer zo dik als die van andere hardloopschoenen en biedt meer comfort en demping. Hoka maakt gebruik van de Meta-Rocker tussenzool, die je als het ware naar voren stuwt tijdens het hardlopen. De Meta-Rocker stimuleert een goede afwikkeling van de voet en zorgt voor een goede loopefficiëntie.

De veelzijdige schoenen hebben een nieuw, Dual Layer Mesh bovenwerk. Het bovenwerk is ademend en beschermend. Het biedt bescherming tegen vuil en is zeer duurzaam. De versteviging op de schoen bij de tenen biedt daarnaast bescherming tegen rotsen

De Hoka One One Challenger ATR 4 is de perfecte schoen voor de hardloper die iedere uitdaging aan wilt gaan!

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.