Hoka One One Challenger ATR 5

(11)

Hoka One One Challenger ATR 5

Met de Hoka One One Challenger ATR 5 ben je klaar voor elke uitdaging. De Challenger ATR 5 de vijfde versie van Hoka One One’s All Terrain serie. De veelzijdige schoen is ontworpen voor het lopen op verschillende ondergronden, van asfalt tot trails. Daarnaast bieden deze schoenen goede bescherming tegen verschillende weersomstandigheden.

Wat nieuw is in de Challenger ATR 5 ten opzichte van de Challenger ATR 4 is dat de schoen flexibeler is geworden en meer gevoel met de grond biedt. Het duurzame Dual Layer mesh-bovenwerk is ademend en beschermend. Het biedt bescherming tegen vuil. De versteviging op de schoen bij de tenen biedt extra bescherming tegen rotsen en stenen.

De EVA-tussenzool is twee keer zo dik als die van andere hardloopschoenen. Hierdoor ontstaat er meer demping en dus ook extra comfort. De Meta-Rocker-tussenzool zorgt voor meer voortstuwing en een hoge energieteruggave. De Podular-slijtzool zorgt voor veel stabiliteit tijdens het lopen. De noppen aan de achterkant van de slijtzool zijn dichter bij elkaar geplaatst. Dit zorgt voor een zachter en meer consistent gevoel. De noppen onder de voorvoet zijn verder van elkaar af geplaatst. Dit zorgt voor meer grip en tractie.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.