New Balance 880

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

New Balance 880 kopen

De New Balance 880 hardloopschoenen is er voor de neutrale loper. Bijzonder aan de Fresh Foam X collectie van New Balance is dat de basis van de hardloopschoenen bestaat uit één laag dempend materiaal. Het grote voordeel hiervan is dat de schoenen heel gelijkmatig afwikkelen en veel demping bieden zonder hinderlijke elementen. De 880 van New Balance zijn dan ook ontworpen om zo comfortabel mogelijk je kilometers af te leggen. Wil je de New Balance 880 hardloopschoenen kopen? Dat kan online in de webshop bij All4running. 

Functionaliteit van 880

De loper met een neutrale afwikkeling heeft de focus van de Fresh Foam X 880 (voor dames en heren te bestellen). Het doel van de ontwerpers van de New Balance 880 is het creëren van een stabiel en comfortabel platform met veel demping. Deze demping is gericht op de loper met een gemiddeld postuur, maar ook een wat zwaardere loper kan prima uit de voeten met de Fresh Foam X 880. Zowel beginners als topatleten gebruiken de 880 voor hun rustige duurlopen. Voor lopers met een smalle of juist brede voet biedt New Balance de Fresh Foam X 880 aan in verschillende breedtematen. Bekijk de New Balance Fresh Foam collectie hier.

De duurzame materialen van de slijtzool en het zachte mesh bovenwerk zorgen ervoor dat je er lang plezier aan beleeft. Zijn je huidige 880’s aan vervanging toe? De verschillen tussen de versies van de Fresh Foam X 880 zijn niet heel groot, waardoor je de opvolgende versie met vertrouwen kunt aanschaffen.

Naamgeving Fresh Foam 880

Het getal van de Fresh Foam X 880 bestaat uit twee delen. Het cijfer “8” geeft aan dat het een model is voor de beginnende tot gevorderde loper, die op zoek is naar een technisch erg goede schoen, die lang meegaat. “80” is de aanduiding voor een neutraal afwikkelend model.

De New Balance 880 heeft diverse voorgangers gekend en daarbij vaak een verandering in naam. Enkele voorbeelden:

  • Trufuse 880v9
  • Trufuse 880v10
  • Fresh Foam 880v11
  • Fresh Foam 880v12

Wil je de New Balance 880 hardloopschoenen voor dames of heren bestellen? Dat kan bij All4running. Hier vind je de 880 in verschillende kleuren en maten. Bestel jouw 880 hardloopschoenen direct online in de webshop.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.