New Balance 880v9 - Heren

(5)

New Balance 880v9

De hardloopschoenen van de 880 serie van New Balance zijn ideale schoenen voor het lopen van lange afstanden. De vernieuwde 880v9 is alweer de negende versie van de serie. De schoenen bieden optimale demping en duurzaamheid. Daarnaast zijn ze ook zeer responsief.

Het vernieuwde Engineered Mesh-bovenwerk is zeer flexibel en beweegt mee met de voet. Het naadloze ontwerp biedt extra comfort tijdens het lopen en heeft een hoog ademend vermogen. De TruFuse-tussenzool bestaat uit een combinatie van een Acteva bovenlaag en een Abzorb onderlaag. Deze combinatie is zeer responsief en biedt veel demping. De combinatie absorbeert de schokken en verdeelt de druk over de voeten. Ook stimuleert het de natuurlijke afwikkeling van de voeten. De schoen beschikt over Blown Rubber slijtzool. Deze zool is zeer duurzaam en zorgt voor veel grip en tractie op verschillende ondergronden. Al deze features samen maakt de New Balance 880v9 de ideale hardloopschoen voor het lopen van lange afstanden.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.