New Balance Fresh Foam 1080

(11)

New Balance Fresh Foam 1080

De New Balance Fresh Foam 1080 is één van de meest luxe schoenen van New Balance. De schoenen hebben een tussenzool die volledig bestaat uit Fresh Foam materiaal. Dit materiaal geeft een comfortabel gevoel en biedt veel stabiliteit en veerkracht tijdens het hardlopen.

Het bovenwerk van de New Balance Fresh Foam 1080 is gemaakt van mesh materiaal. Dit geeft voeten veel ruimte om te bewegen. Daarnaast voelt het aan als een tweede huid en heb je hierdoor als loper de juiste mate van ondersteuning en comfort.

Door het comfort en de demping die de schoenen bieden zijn ze erg geschikt om langere afstanden mee te lopen. Daarnaast is aan deze schoenen een bovenwerk toegevoegd met een prettig ademend vermogen.

Voor hardlopers die op zoek zijn naar een luxe neutrale hardloopschoen met veel demping zou de New Balance Fresh Foam 1080 hier perfect voor zijn.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.