New Balance Fresh Foam 1080v8

(0)

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

New Balance Fresh Foam 1080v8


De New Balance Fresh Foam 1080v8 is één van de meest luxe hardloopschoenen van New Balance. De schoenen hebben een tussenzool die volledig bestaat uit Fresh Foam materiaal. Dit materiaal geeft een comfortabel gevoel en biedt veel stabiliteit en veerkracht tijdens het lopen.

Het bovenwerk van de New Balance Fresh Foam 1080v8 is compleet vernieuwd. Het bovenwerk is nog steeds voorzien van mesh materiaal maar het is nog zachter geworden en heeft een beter ademend vermogen gekregen. Daarnaast is de slijtzool die is gebruikt duurzamer en biedt deze meer grip tijdens het hardlopen.

In de Fresh Foam tussenzool zijn een aantal kleine aanpassingen gemaakt. Deze is voorzien van geometrische patronen daarnaast draagt de laserbewerking van de tussenzool bij aan een zachtere landing van de voet. Door het comfort en de demping die de schoenen bieden zijn ze erg geschikt om langere afstanden mee te lopen.

Voor lopers die op zoek zijn naar een luxe neutrale hardloopschoen met veel demping zou de New Balance Fresh Foam 1080v8 hier perfect voor zijn.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.