Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail - Heren

(1)

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Nike Air Zoom Pegasus 36 trail

Nike Air Zoom Pegasus 36 trail is de nieuwe Nike trailschoen. De Pegasus bestaat al jaren als allround hardloopschoen en nu komen er voor het eerst trailschoenen van Nike op de markt. Nike heeft aangegeven om de Pegasus 36 trail de komende jaren door te ontwikkelen en het niet bij een eenmalige schoen te houden. De trail schoenen Pegasus 36 hebben een extra laag op de bovenkant ter bescherming van de bovenkant voet. In de slijtzool zijn noppen toegevoegd voor extra grip. Deze extra grip is belangrijk tijdens trails, omdat ondergronden onverhard en onvoorspelbaar zijn. Laat die bosloop maar komen met de Pegasus trailschoen van Nike. Wat verder opvalt aan de trailschoenen is het extravagante uiterlijk van de schoenen (in positieve zin). Veel kleuren op de schoen, maar wel een zeer uitdagend design voor een trailschoen. 

 

Nike Pegasus 36 trailschoenen kopen

De eerste variant van de trailschoenen Pegasus 36 koop je online in de webshop. De Pegasus 36 is er voor heren en dames in verschillende kleuren. Wil je meer informatie over de trailschoenen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je de trails eerst passen, maak dan een afspraak bij de shoe advisor bij jou in de buurt. Shop de Nike Pegasus 36 trailschoenen nu en ga goed voorbereid op weg naar je trail runs. 

 

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.