Maurten Gel 100 CAF 100 Box

Unit price measure € 87,40 / liter
  • De Maurten Gel 100 CAF 100 Box is een grootverpakking van de Maurten Gel 100 CAF 100. De box bevat 12 portie verpakkingen. De Gel 100 CAF 100 is een sportgel die te gebruiken is zowel voor, tijdens als na het hardlopen. Deze speciale gel combineert Maurten's innovatieve Hydrogel-technologie met de kracht van cafeïne. De Gel is licht verteerbaar en zorgt voor een snelle levering van koolhydraten voor energie, met name door de extra toevoeging van cafeïne.

    Cafeïne smaakt iets bitter, waardoor er vaak zoetstoffen aan sportgels en sportdranken worden toegevoegd. Maurten omzeilt dit probleem met hun Hydrogel Technology. Ze hebben deze technologie zo ingezet, dat de matrix die de koolhydraatmix inkapselt sterk genoeg is en voldoende dichtheid heeft om ook de cafeïne in te kapselen. Hierdoor geeft de Gel 100 CAF 100 veel energie zonder de toevoeging van extra zoetstoffen. Ook wordt de bittere smaak van cafeïne hierdoor vermindert. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van toegevoegde cafeïne.

    De Hydrogel-technologie in de gel van Maurten zorgt ervoor, dat de sportgel direct naar hydrogel wordt omgezet door het zuur in de maag. De hydrogel verzekert, dat de voedingsstoffen gemakkelijk door de maag en darmen getransporteerd worden. Hierdoor worden de voedingsstoffen zo snel en zo effectief mogelijk opgenomen.

    Eigenschappen:

    • Levert snel veel energie door de toevoeging van cafeïne
    • Zonder toegevoegde smaak- of zoetstoffen
    • Gemaakt van natuurlijke stoffen
    • Hydrogel-technologie zorgt voor een gemakkelijke opname van voedingsstoffen.


    Waarom zou ik deze gel nemen?
    Het afbreken van de voorraad koolhydraten in je lijf is één van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid tijdens het hardlopen. Als aanvulling op deze voorraden en voor het waarborgen van je koolhydraat reserves levert de gel snel energie. Zo kun je beter presteren en wordt vermoeidheid verminderd.

    Aanbevolen gebruik: Je kunt een Maurten Gel 100 CAF 100 innemen net voor, tijdens of direct na je training of run. Het wordt aanbevolen één tot twee gels per uur te consumeren. De gels kunnen gemakkelijk worden meegenomen in een zak of in een belt.

  • Artikelnummer:13002
    Artikelgroep:Sportgels
    Merk:Maurten
    Gebruiksmoment:Voor, Tijdens
    Type:Gels