Hoka One One - Dames

(59)

Artikelen 1 tot 42 van 59 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 42 van 59 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoka One One


Hoka One One is in 2009 opgericht als een tegengeluid tegen de minimalistische hardloopschoenen die op dat moment de trend waren. De schoenen waren oorspronkelijk ontworpen voor ultramarathonlopers. De extra grote tussenzool zorgt namelijk voor extra comfort en stabiliteit tijdens het hardlopen. Maar de schoenen werden al snel populair bij een breed scala aan hardlopers: van beginnende lopers tot gevorderden die op zoek zijn naar maximale demping in lichtgewicht schoenen.

De tussenzool van de Hoka One One-schoenen is uniek, deze is namelijk twee keer zo groot als de tussenzool van andere hardloopmerken. Hoka maakt gebruik van de Meta-Rocker tussenzool, die je als het ware naar voren stuwt tijdens het hardlopen. De Meta-Rocker stimuleert een goede afwikkeling van de voet en zorgt voor een goede loopefficiëntie.

Bij Hoka zit de voet diep in de tussenzool in plaats van er bovenop. Dit zorgt voor een geïntegreerde stabiliteit voor allerlei soorten hardlopers met een breed scala aan loopstijlen.
logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.