Jaybird

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Jaybird

Jaybird

Jaybird komt uit Amerika en heeft haar thuisbasis gevestigd in Park City, Utah. De veelzijdige natuur bestaande uit warme dagen, maar ook modder, regen of sneeuw, inspireert Jaybird tot het maken van veelzijdige en robuuste producten. Met het motto “Music powers our passion” streeft Jaybird ernaar, om innovatieve producten van hoge kwaliteit op de markt te brengen voor avontuurlijke sporters met een voorliefde voor muziek. De producten van Jaybird bieden je de mogelijkheid te genieten van je favoriete muziek zonder daarbij gehinderd te worden tijdens het lopen.

Eersteklas geluid, veel draagcomfort, waterbestendig en robuust, dat zijn enkele kenmerken van de Jaybird hardloop oordopjes. Alle producten van Jaybird zijn draadloos om je optimale bewegingsvrijheid te geven. Slimme oplossingen, zoals de SnapLock, voorkomen dat je de oortjes kwijt raakt tijdens het lopen of je training. Kortom; volledig ontworpen voor sporters.

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.