Odlo Futureskin

(7)

Odlo Futureskin


Futureskin is de meest premium lijn binnen het assortiment van Odlo. De Futureskin lijn is ontworpen in samenwerking met Zaha Hadid Design, het architectenbureau van wijlen Zaha Hadid. Twee jaar lang is men bezig geweest om tot het eindresultaat te komen. De producten draaien om een nieuwe, innovatieve bodymapping technologie, het Organic Body Mapping, in combinatie met een vloeiende, ergonomische constructie en een stijlvol ontwerp.

De Organic Body Mapping-technologie erkent het menselijk lichaam als een vloeiend, organisch systeem. De technologie houdt er rekening met de anatomie en fysiologie van het lijf. Door de innovatie brei-technologie die Odlo hiervoor heeft ontworpen, lopen zones die om meer isolatie vragen naadloos over in zones die om meer ventilatie vragen. Voor delen van het lijf die gevoeliger zijn voor temperatuurwisselingen en zo om meer warmte vragen, is een dikkere breitechniek gebruikt. Om bewegingsvrijheid te garanderen is bij andere delen een dunnere breitechniek toegepast. Zo ontstaat een geavanceerde regulatie van de lichaamstemperatuur. De gebruikte materialen zorgen voor een hoogwaardig vochtmanagement en optimale bewegingsvrijheid. De stof staat beweging in elke directie toe en ondersteunt de spieren.

logo_runningshop_footer
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.