Black Friday Deals
15% extra korting op ASICS met code BF15ASICS
Bekijk alle deals

New Balance Fresh Foam X Trail More v4 Dames

Vanaf € 144,46 MSRP: Normale prijs € 169,95
Gratis verzending
 • New Balance Fresh Foam X Trail More v4 Dames
 • New Balance Fresh Foam X Trail More v4 Dames
De New Balance Fresh Foam X Trail More v4 zijn neutrale trailschoenen. Met een iets dikkere laag FreshFoamX en een iets bredere basis van ... Lees meer
Selecteer jouw maat
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Gratis ruilen voor andere maat of ander product
 • Al 23 000+ klanten beoordelen ons met een 9
Artikelnummer
WTMORCD2B
Merk
New Balance
Kleur
Multi
Artikelgroep
Trailschoenen
Schoentype
Neutraal
Geslacht
Dames
Mening van onze experts ?
Mate van pronatie
 1. Neutraal
 2. Minimaal
 3. Middelmatig
 4. Hevig
Ondersteuning
 1. Weinig
 2. Gemiddeld
 3. Veel
Demping
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel
Responsiviteit
 1. Weinig
 2. Weinig / gemiddeld
 3. Gemiddeld
 4. Gemiddeld / veel
 5. Veel

Het aanbod van hardloopschoenen is groot en elke schoen is anders. Hoe kom je te weten waarin het ene model van het andere verschilt? Om je een indruk te geven van de eigenschappen van een specifiek model hardloopschoenen, geeft All4running de expertmening weer.

Dit is hoe de hardloopexperts van All4running het model op een aantal algemene kenmerken beoordelen. Weet jij voor jezelf aan welke eigenschappen je nieuwe hardloopschoenen moeten voldoen? Bekijk dan hier of ze overeenkomen met jouw wensen.

Mate van pronatie
Pronatie is de natuurlijke afwikkeling van de voet, van de hak naar de teen. Wanneer iemand overproneert, zakt de enkel bij het afwikkelen iets naar binnen. Met de mate van pronatie geven we aan in hoeverre een model ondersteuning biedt voor overpronerende lopers. Als de gekleurde balk geheel rechts staat, geeft het model een behoorlijke correctie. Staat de balk geheel links, dan geeft het model geen correctie. In dat geval is het model minder geschikt voor overpronerende lopers, maar juist wel voor neutrale lopers.

Ondersteuning
De ondersteuning geeft aan in hoeverre een hardloopschoen je voeten ondersteunt. Deze eigenschap hangt samen met het lichaamsgewicht van de hardloper. Staat de gekleurde balk geheel links, dan geeft de schoen weinig ondersteuning waardoor de schoen geschikter is voor lichtere lopers. Staat de balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel ondersteuning en is de schoen zeer geschikt voor zwaardere lopers.

Demping
De demping geeft aan in hoeverre de schoen de schokken opvangt die ontstaan bij de landing tijdens het hardlopen. Als de gekleurde balk geheel links staat, geeft de schoen weinig demping. Bij het dragen van hardloopschoenen die weinig demping geven, ervaar je veel grondcontact en reactiviteit. Staat de gekleurde balk geheel rechts, dan geeft de schoen veel demping. Bij het dragen van schoenen met veel demping ervaar je een zachter loopgevoel, maar minder grondcontact en ook overwegend minder reactiviteit.

Responsiviteit
De responsiviteit geeft aan hoe energiek een hardloopschoen aanvoelt. We noemen dit ook wel de mate van reactiviteit, oftewel hoeveel energie de schoen aan jou teruggeeft bij het afwikkelen. Als de gekleurde balk geheel links staat, dan is de schoen minder responsief. Staat de oranje balk geheel rechts, dan is de schoen zeer responsief. De energie die je in je pas stopt, krijg je in dat geval bijna direct terug van de schoen.

Omschrijving New Balance Fresh Foam X Trail More v4 Dames

De New Balance Fresh Foam X Trail More v4 zijn neutrale trailschoenen. Met een iets dikkere laag FreshFoamX en een iets bredere basis van in v3 heeft de New Balance More v4 de optimale combinatie tussen een heerlijk zachte demping en stabiliteit. Dit model geleid je stabiel naar voren dankzij de hoge randen van de tussenzool en de specifiek geplaatste elementen van de slijtzool. Ideaal voor rustige duurlopen en lange wandelingen!

Het bovenwerk van de Fresh Foam X Trail More v4 is gemaakt van engineered mesh wat aan de ene kant stevig is en goed rond de voet sluit. Aan de andere kant is het licht en heeft het een hoog ventilerend vermogen. Om goed zichtbaar te zijn in het donker, is de More v4 voorzien van reflecterende details.

De basis onder de middenvoet is met 8mm verbreed. Dit zorgt voor een breed en stabiel platform. Een tweede factor is de vormgeving van de bovenzijde van de tussenzool. Deze loopt wat hoger rond de hak en middenvoet, zodat je als loper echt ín de tussenzool staat in plaats van erop. Zo word je stabiel naar voren geleid.

De slijtzool is zo ingedeeld dat onder de hak en middenvoet een rubber gebruikt wordt dat wat stugger is, waardoor de torsietijfheid van de More v4 groter is dan die van v3. Bijkomend voordeel is dat dit rubber ook slijtvaster is.

Ga geen uitdaging uit de weg met de nieuwste Fresh Foam X Trail More v4!

Kunnen we je ergens bij helpen?

Onze running experts staan voor je klaar!

Bel ons:072 - 520 00 99
Mail ons:[email protected]
Chat met ons:Open de chat
Kom eens langs:Afspraak maken in de winkel

klantenservice

 • Vind jouw ideale hardloopschoen
 • Vind snel en eenvoudig aan de hand van enkele vragen de schoen die het beste bij jouw loopprofiel, ervaring en hardloopdoelen past.
 • Online Shoe Advisor
Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10

23482klanten hebben een review geschreven

Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.