PureLime Compression BH Dames

Gratis verzending
  • Deze sportbeha is speciaal ontwikkeld voor de meest zware sportieve belastingen zoals hardlopen. Daarbij oogt dit model zeer sportief en vrouwelijk. De pasvorm is bijzonder, doordat deze mooi afsluit onder de armen en de naadloze niet-elastische cups om de hele borsten sluiten.

    Ondersteuning
    Aan de onder- en zijkant van de cups loopt aan de binnenzijde een extra brede, verstevigde rand die als een beugel functioneert. Samen met de onderband, die 3 cm breed is, geeft deze beha de optimale ondersteuning. Om het opspringen van de borsten en de verticale versnellingen te beperken, heeft dit model een versterkte steungordel op de bovenzijde van de borsten. De steungordel loopt door tot aan de zijkant om zo ook de zijwaartse bewegingen te controleren. Dit model heeft een breed rugpand van 5 tot 6 centimeter met een sluiting van 3 of 4 rijen haakjes.

    Bandjes, sluiting en materiaal
    De schouderbanden zijn niet-elastisch en verstelbaar in lengte. Ze kunnen recht gedragen worden. Tevens kan je de bandjes met een haakje halverwege naar elkaar toe brengen. De bandjes zijn breed en gewatteerd voor een plezierig draagcomfort & stabiliteit. De BH is gemaakt van het lichte materiaal Coolmax. De stof is bijzonder goed ademend, comfortabel en super sterk, een verademing voor de huid.

  • Artikelnummer:0098-2000
    Kleur:Zwart
    Merk:PureLime
    Artikelgroep:Sport-BH's
    Geslacht:Dames